“EL GRAU DE COMPROMÍS
AMB EL FUNCIONAMENT DE LA CIUTAT
I AMB LA QUALITAT DE VIDA DELS CIUTADANS
DEPENDRÀ DEL SEU NIVELL EDUCATIU”

L'educació és un dels pilars de la nostra societat. Col·laborar amb els centres educatius i promoure la creativitat i l'emprenedoria entre els joves de la nostra ciutat, és un dels nostres reptes. Alcoi sempre ha sigut coneguda per l'emprenedoria i l'esforç que va construir el que la ciutat és hui en dia, amb Impulsalcoi es pretén continuar formant aquest esperit.

APOSTA FERMA PER L'EDUCACIÓ

Alcoi compta actualment amb dos campus universitaris corresponents a la Universitat Politècnica de València, amb graus orientats directament a la formació d'especialistes en tots aquells processos que tenen a veure amb la indústria, i a la Universitat d'Alacant, amb campus independents i en creixement.

Una oferta formativa variada en una ciutat que els permet combinar la seua educació amb oferta cultural, esportiva i envoltats de paratges naturals. La qualitat de vida de les persones en desenvolupament és indispensable per al correcte exercici d'habilitats en un futur pròxim.

COMPROMÍS AMB LA FORMACIÓ

Els centres de Formació Professional ofereixen una àmplia oferta de titulacions als estudiants que prefereixen encaminar el seu futur en sectors concrets com el Medi Ambient i Química Ambiental, Sanitat, Sociocultural, Mecànica, Hostaleria, Turisme o Finances. Alcoi compta amb sis centres de Formació Professional on centenars de joves compromesos amb el present, impulsen el seu futur any rere any.

EASD ALCOI

L'escola d'Art Superior de Disseny d'Alcoi mostra que la creativitat i l'emprenedoria formen part de l'ADN de la ciutat. Ací troben la inspiració, el disseny i les solucions a cada projecte en disciplines com la fotografia, l'animació, la il·lustració o el disseny gràfic.

AjuntamentAlcoi_white (1)